Kundeservice:

66 12 68 18


Vilkår og betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Bestillingen skal ske minimum 24 timer før afhentning / levering.

Ved bestilling mindre end 24 timer før afhentning / levering skal det ske telefonisk på 66 12 68 18

Priser og aftaleindgåelse
Alle de angivne priser er inkl. dansk moms og eventuelle afgifter. Der tages forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer. Al aftaleindgåelse sker på dansk.

Bestilling
Når du bestiller varer via madoggaester.dk skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Herefter modtager du en ordrekvittering af din bestilling via e-mail.

Afbestilling
Afbestilling kan foretages på e-mail til steen@madoggaester.dk eller på telefon 66 12 68 18, og skal foretages minimum 48 timer før leveringstidspunktet

Fortrydelsesret
Bemærk, at der ikke ydes fortrydelsesret på ferske fødevarer, jf. Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1.

Reklamation
Skulle du mod forventning modtage en vare du ikke er tilfreds med bedes du rette henvendelse til Mad & Gæster på telefon 66126818 straks efter modtagelse af maden eller den efterfølgende hverdag.

Betalingsmuligheder
Betaling kan alene ske med de anerkendte betalingskort, der fremgår af hjemmesiden i forbindelse med Kundens betaling. Beløbet trækkes først på Kundens konto, når varen er leveret. Det debiterede beløb vil fremgå af Kundens kontooversigt.

Betalinger på Sælgers hjemmeside håndteres af QuickPay. QuickPays betalingsløsning er baseret på SSL-standarden, hvilket betyder, at de oplysninger, som afgives i forbindelse med betalingstransaktionen, beskyttes ved hjælp af kryptering. Kort- og kontooplysninger videresendes krypteret til indløsning og validering, og oplysningerne hverken registreres eller gemmes i øvrigt af Mad og Gæster.

Betaling kan ske med flg. betalingskort


Når du handler på madoggaester.dk, betaler du ingen gebyrer til virksomheden for at bruge dit betalingskort.

Billeder på hjemmesiden
Menu beskrivelsen er gældende, billederne er kun stemningsbilleder, og kan ikke tages for at være rettens korrekte udseende og indhold.