Kundeservice:

66 12 68 18


6 små anretninger

Inkl. brød og smør

Bestil ekstra retter for kr. 25,- pr. person. 

Den endelige pris vises i kurven.

Prisen er pr. person
Minimum 2 personer


Pr. person

fra kr. 165,00

Allergener oplyses ved forespørgsel.
ANTAL:

6 små anretninger


  • 1. Estragonsild,

    med kogte æg, kapers og løgringe

  • 2. Laksesalat af varmrøget laks,

    med skalotter, purløg, dild og citron

  • 3. Koldrøget laks,

    med grønne asparges, rygeostcreme og dild

  • 4. Laks / hellefisk terrine,

    med marineret agurk og peberrodsmayonnaise

  • 5. Tunsalat,

    med citron, langtidsbagte cherrytomater, dild og karse

  • 6. Rejer,

    vendt med citron og purløg, kogte æg, langtidsbagte cherrytomater, krydderurtemayonnaise og karse

  • 7. Salat med stegt unghanebryst,

    med kartofler, frisk blomkål, grillet rød peber, springløg og vinaigrette

  • 8. Røget kalveculotte,

    med  syltede svampe og sellericreme

  • 9. Peber Paté,

    med syltet pastinak, purløg, rødløg og ribs

  • 10. Lufttørret skinke,

    med salat af marinerede kartofler, basilikum, purløg, sennepsvinaigrette og radiser

  • 11. Sprængt, bagt culottesteg,

    grønsagspickles, syltede gulerødder, kapers og persille

  • 12. Roastbeef,

    grov remoulade, blomkål, fennikel, purløg og citron

  • 13. Bagt svinefilet,

    med peber og hvidløg hertil ærtepuré og syltede, grillede kartofler

  • 14. Røget lammelår,

    med fermenteret hvidløgsmayonnaise, skalotteløg, fennikel og tyttebær

  • 15. Dansk vesterhavsost,

    med rødvinssyltede valnødder

  • 16. Brieost med trøffelcreme,

    Hertil portvinssyltede figner

  • 17. Danablue blåskimmel,

    med æble/abrikos kompot

  • 18. Emmentaler,

    med syltede kumquats

  • 19. Taleggio,

    med pærerkompot

  • 20. Mørk og hvid chokoladekage,

    med skovmærkepuré og friske bær

  • 21. Gateau Marcel,

    med bærkompot

  • 22. Hindbærmousse,

    på nøddebund hertil råsyltede havtorn og ribs