Kundeservice:

66 12 68 18


Dagens varme ret

 

Kan afhentes spiseklar i butikken mandag-torsdag kl. 10.45-17.50 og fredag kl. 10.45-19.00.

Husk valgfri salat til alle retter.

Afhentes varm. Du kan få retten i varmekasse - depositum kr. 20,-.
Maden er i engangsemballage.

 

Mandag-torsdag pr. person
kr. 64,50
Fredag pr. person
kr. 99,50
 

Ring for bestilling.

Online bestilling af Take Away er under opbygning.


Pr. person fra

kr. 64,50

Allergener oplyses ved forespørgsel.

Dagens varme ret


  • Dagens varme ret laves kun på selve dagen og kan ikke bestilles til andre dage,

     

    Tirsdag den 24. april

    Karbonader med smørdampede grøntsager. Hvid sauce. Nye kartofler med skræl

     

    Onsdag den 25. april

    Fyldt rødspættefilet Velouté med asparges og blomkål. Små, bagte kartofler

     

    Torsdag den 26. april

    Tykstegsbøf med gratineret blomkål. Kartoffelkompot af nye kartofler. Sauce Bordelaise

     

    Mandag den 30. april

    Tartelet med høns i asparges

     

    Tirsdag den 1. maj

    Mexicanske pandekager med oksekød. Bagte grøntsager.

     

    Onsdag den 2. maj

    Kylling kiev. Hasselbackkartofler og sauce chasseur.

     

    Torsdag den 3. maj

    Fyldt sprængt svinekam. Kartoffelgratin.

     

    Fredag den 4. maj

    Fiskefilet florentine med sauteret spinat og mornaysauce. Pommes duchesse.

     

    Mandag den 7. maj

    Krydrede kødboller. Ravioli. Tomatsauce.

     

    Tirsdag den 8. maj

    Svinekotelet på ben. Grønne asparges med lufttørret skinke. Brasede kartofler. Rygeostsauce

     

    Onsdag den 9. maj

    Tærte med bacon og porrer. Hvidløgscreme.
    Bagte nye grønsager.

     

    Torsdag den 10. maj

    Lukket

     

    Fredag den 11. maj

    Kryddermarineret flanksteak. Bagte tomater. Grillede asparges. Nye kartofler.

     

    Mandag den 14. maj

    Gammeldags revelsben. Bagt kartoffel og kryddersmør.

     

    Tirsdag den 15. maj

    Svinemedalion. Smørdampede grønne og hvide asparges.
    Nye kartofler. Flødesauce.

     

    Onsdag den 16. maj

    Lammefrikassé med nye grøntsager og kartofler.

     

    Torsdag den 17. maj

    Smørstegte hornfiskefileter med nye kartofler og persillesovs.

     

    Fredag den 18. maj

    Vi griller porchetta på grillen. Prøv den italienske specialitet. Serveres med flødekartofler eller asparges/kartoffelsalat.

     

    Mandag den 21. maj

    Lukket

     

    Tirsdag den 22. maj

    Frikadeller med stuvet spidskål og nye kartofler.

     

    Onsdag den 23. maj

    Ølmarineret, langtidsstegt andelår.
    Bagekartofler med baconfyld.

     

    Torsdag den 24. maj

    Bagt laks. Hvide asparges. Persillekartofler og hollandaise.

     

    Fredag den 25. maj

    Lammeculotte. Peberfrugt fyldt med peanutscreme.
    Polenta med sort hvidløg og rosmarin.

     

    Mandag den 28. maj

    Bøf stroganoff med krydderurtekartofler.

     

    Tirsdag den 29. maj

    Kylling Danoise. Nye kartofler.
    Sauce. Rabarberkompot.

     

    Onsdag den 30. maj

    Pulled pork burger serveret med
    halv bagekartoffel.

     

    Torsdag den 31. maj

    Karbonader med letstuvede, nye grøntsager.


Vi benytter cookies på dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet. Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser.

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies