Kundeservice:

66 12 68 18


Dagens varme ret

 

Kan afhentes spiseklar i butikken fra kl. 10.45-17.50.

Husk valgfri salat til alle retter.

Afhentes varm. Du kan få retten i varmekasse - depositum kr. 20,-.
Maden er i engangsemballage.

 

Mandag-torsdag pr. person
kr. 59,50
Fredag pr. person
kr. 99,50
 

Ring for bestilling.

Online bestilling af Take Away er under opbygning.


Pr. person fra

kr. 59,50

Allergener oplyses ved forespørgsel.

Dagens varme ret


  • Dagens varme ret laves kun på selve dagen og kan ikke bestilles til andre dage,

     

     

    18. december 2017 - 5. januar 2018 (begge dage inkl.)

    Her henvises til Fast menu

     

    Mandag den 8. januar

    Kyllingebryst rullet i skinke. Ratatouille. Rosmarin kartofler.

     

    Tirsdag den 9. januar

    Frikadeller med stuvet hvidkål og persillekartofler.

     

    Onsdag den 10. januar

    Ardenner farsbrød med bagte tomater og syltede rødløg.

     

    Torsdag den 11. januar

    Halv kylling med krydret tomat/rosmarinsauce. Smørstegte kartofler.

     

    Fredag den 12. januar

    Klassisk engelsk bøf. Bløde løg. Agurkesalat. Smørstegte kartofler. Skysauce.

     

    Mandag den 15. januar

    Kyllingelår med flødekartofler.

     

    Tirsdag den 16. januar

    Bagt torsk i sennepssovs - med hvide kartofler.

     

    Onsdag den 17. januar

    Hot wings med fyldt kartoffel og bbq dressing.

     

    Torsdag den 18. januar

    Svinemørbrad i flødesovs. Søde kartofler og saltbagte kartofler.

     

    Fredag den 19. januar

    Stegt lammekølle i krydret sauce. Stegte små kartofler med bagt hvidløg.

     

    Mandag den 22. januar

    Panerede kalkunschnitzler med bagekartofler og krydderurtecreme.

     

    Tirsdag den 23. januar

    Chili con carne med ris og creme fraiche.

     

    Onsdag den 24. januar

    Langtidsstegt oksetykkam med bønne ragout.

     

    Torsdag den 25. januar

    Fiskefrikadeller. Dampede grøntsager. Citronsauce.

     

    Fredag den 26. januar

    Gammeldags oksesteg. Smørristede kartofler. Agurkesalat

     

    Mandag den 29. januar

    Kyllingebryst med krydrede kartofler.

     

    Tirsdag den 30. januar

    Kalv sautè marengo med kartoffelmos og persille.