Kundeservice:

66 12 68 18


Det store julebord

 

Forret

Kryddersild - hertil kogte æg, kapers, løg, dild og karse. Koldrøget laks med rygeostcreme og grønne asparges. Fiskefilet med remoulade og citron.

 

Hovedret

Svinemørbrad med bløde løg. Serveret i sauce med skovsvampe.
Lun leverpostej med vores tørsaltede bacon og ristede svampe. Ribbensteg med hjemmesyltet rødkål.
Andesteg og æblekompot med bacon.

 

Ostebræt

Brieost med syltede figner.
Maasdam med vindruer.
Rygeostsalat med radiser og purløg.
 

Dessert

Ris a la mande med ristede mandler, vanilje og fløde hertil kirsebærsauce.

Minimum 8 personer

 

Tilkøb

Rugbrød, franskbrød og smør.
Bestil her

Pris pr. person kr. 18,-



Pr. person

kr. 250,00

Allergener oplyses ved forespørgsel.
ANTAL:

Vi benytter cookies på dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet. Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser.

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies